Groepscursus hypnobirthing
De eerstvolgende cursus is op maandag 7, 14, 21 en 28 oktober en 4 november van 19:30 tot 22:00 uur. Locatie: Huis de B, Adriaan van Ostadestraat 38 in Groningen (er is parkeerplek). Tarief: € 299 per stel (5 x 2,5 uur) inclusief werkboek en audiomateriaal. Er doen maximaal vijf stellen mee en bij drie aanmeldingen gaat de cursus door. 

Privécursus hypnobirthing
Als je geen tijd (meer) hebt om de volledige cursus te volgen, veel persoonlijke aandacht fijn vindt of om een andere reden het liefst privéles wilt, is een privécursus hypnobirthing ook een optie.  Tarief: € 399 per stel (3 x 3 uur), inclusief werkboek en audiomateriaal. Data, locatie en tijden in overleg.

Privéles op maat
Wil je alleen de voor jou belangrijkste informatie en technieken leren ter voorbereiding op de bevalling? Hulp bij het opstellen van je geboorteplan? Een aantal losse yoga- en ontspanningslessen met alle aandacht voor jou? Een les rebozomassage of je hypnobirthing-skills opfrissen? Als je in Groningen woont kom ik daarvoor graag bij je thuis. Tarief: € 60 per uur (incl. telefonische intake). Aantal uren, invulling en lestijden in overleg. Als je de les(sen) samen met je partner boekt, blijft het tarief gelijk. 

Stuitconsult
Een stuitconsult kan in overleg bij je thuis of bij mij, aan de Kraneweg 99 in Groningen. Tarief: € 85 voor een consult van anderhalf uur, inclusief instructiemateriaal en vijf moxasticks. 

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor zwangerschapsbegeleiding. Ik ben gediplomeerd zwangerschapsdocent, voltooide de training HypnoBirthing-The Mongan Method en sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vraag je zorgverzekeraar wat voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden er gelden.

KvK-nummer 01182445