HypnoBirthing groepscursus
De cursus van februari is vol. De eerstvolgende cursus erna is op maandag 18 en 25 maart en 1, 8 en 15 april van 19:30 tot 22:00 uur. Locatie: Huis de B, Adriaan van Ostadestraat 38 in Groningen (er is parkeerplek). Tarief: € 299 per stel, inclusief cursusmateriaal. Er doen maximaal vijf stellen mee en bij drie aanmeldingen gaat de cursus door. 

HypnoBirthing privécursus
Als je in Groningen woont is HypnoBirthing privé bij je thuis, met veel persoonlijke aandacht, ook een optie. Tarief: € 425 per stel voor vijf lessen van 2,5 uur en inclusief cursusmateriaal. Data en tijden in overleg.

Privéles op maat
Heb je al eens HypnoBirthing gedaan en wil je een opfrisser? Wil je wat losse yoga- en ontspanningslessen met alle aandacht voor jou? Of samen met je partner snel en efficiënt een aantal dingen leren over de bevalling? Als je in Groningen woont kom ik daarvoor graag bij je thuis. Tarief: € 50 per uur, aantal uren, invulling en lestijden in overleg.

Stuitconsult
Een stuitconsult kan in overleg bij je thuis of bij mij, aan de Kraneweg 99 in Groningen. Tarief: € 80 voor anderhalf uur, inclusief instructies voor thuis en één doosje moxasticks. 

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor zwangerschapsbegeleiding. Ik ben gecertificeerd zwangerschapsdocent en docent HypnoBirthing-The Mongan Method, en sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken of je voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden er gelden.

KvK-nummer 01182445