Groepscursus hypnobirthing
De cursus die op 17 juni begint is vol. De eerstvolgende cursus daarna is (vanwege de zomervakantie) op maandag 26 augustus en 2, 9, 16 en 23 september, van 19:30 tot 22:00 uur. Tot 31 juli is er nog wel wat ruimte voor privéles. Locatie: Huis de B, Adriaan van Ostadestraat 38 in Groningen (er is parkeerplek). Tarief: € 299 per stel, inclusief cursusmateriaal. Er doen maximaal vijf stellen mee en bij drie aanmeldingen gaat de cursus door. 

Privécursus hypnobirthing
Als je geen tijd (meer) hebt om de volledige cursus te volgen, liever niet wilt deelnemen aan een groep of al eens een zwangerschapscursus hebt gedaan, kun je kiezen voor een privécursus hypnobirthing. Met veel persoonlijke aandacht en de mogelijkheid inhoudelijk aan te passen aan jullie behoeften. Tarief: € 399 per stel voor drie lessen van drie uur, inclusief cursusmateriaal. Data, locatie en tijden in overleg.

Privéles op maat
Wil je op maat de voor jou belangrijkste informatie en technieken leren ter voorbereiding op de bevalling? Hulp bij het opstellen van je geboorteplan? Een aantal losse yoga- en ontspanningslessen met alle aandacht voor jou? Een les rebozomassage of je hypnobirthing-skills opfrissen? Als je in Groningen woont kom ik daarvoor graag bij je thuis. Tarief: € 60 per uur (incl. telefonische intake). Aantal uren, invulling en lestijden in overleg. Als je de les(sen) samen met je partner boekt, blijft het tarief gelijk. 

Stuitconsult
Een stuitconsult kan in overleg bij je thuis of bij mij, aan de Kraneweg 99 in Groningen. Tarief: € 85 voor anderhalf uur, inclusief instructies voor thuis en één doosje moxasticks. 

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor zwangerschapsbegeleiding. Ik ben gediplomeerd zwangerschapsdocent, voltooide de training HypnoBirthing-The Mongan Method en sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken of je voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden er gelden.

KvK-nummer 01182445