Groepscursus hypnobirthing+
De eerstvolgende cursus is op maandag 16, 23 en 30 maart en 6 en 13 april van 19:30 tot 22:00 uur. De cursus daarna begint op 11 mei. Locatie: Huis de B, Adriaan van Ostadestraat 38 in Groningen (er is parkeerplek). Tarief: € 299 per stel (5 x 2,5 uur) incl. reader, audiomateriaal en wanneer nodig contact via mail/app/telefoon tot aan de bevalling. Er doen maximaal vijf stellen mee en bij drie aanmeldingen gaat de cursus door. 

Privécursus hypnobirthing+
Als je geen tijd (meer) hebt om de volledige groepscursus te volgen of om een andere reden graag privéles wilt, is een privécursus hypnobirthing+ een fijne optie. Er is daarbij ook meer ruimte voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Tarief: € 399 per stel (3 x 3 uur), incl. reader, audiomateriaal en wanneer nodig contact via mail/app/telefoon tot aan de bevalling. Tijden: donderdagochtend, vrijdagochtend of vrijdagmiddag (exacte tijdstip in overleg).

Privéles op maat
Wil je alleen de voor jou belangrijkste informatie en technieken leren ter voorbereiding op de bevalling? Hulp bij het opstellen van je geboorteplan? Losse yoga- en ontspanningslessen met alle aandacht voor jou? Een les rebozomassage of je hypnobirthing-skills opfrissen? Als je in Groningen woont kom ik daarvoor graag bij je thuis. Tarief: € 60 per uur (alleen of met partner). Aantal uren, invulling en tijden in overleg.  

Stuitconsult
Een stuitconsult kan in overleg bij je thuis of bij mij, aan de Kraneweg 99 in Groningen. Tarief: € 90 voor een consult van anderhalf uur, inclusief instructiemateriaal en vijf moxasticks. 

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor zwangerschapsbegeleiding. Ik ben gediplomeerd zwangerschapsdocent, voltooide de training HypnoBirthing-The Mongan Method en sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vraag je zorgverzekeraar wat voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden er gelden.

KvK-nummer 01182445
Aangesloten bij de Beroepscoöperatie voor Childbirth Educators