Groepscursus hypnobirthing+
De volgende groep start op 14 september (vol), daarna één op 26 oktober (vol) en 7 december (nog één plek). Het zijn telkens vijf maandagavonden op rij, van 19:30 tot 22:00 uur. Tarief: € 299 per stel, incl. e-book (40 pagina’s achtergrond, oefeningen en tips), veel audiomateriaal en contact via mail/ app/telefoon tot aan de bevalling. Er doen max vijf stellen mee en bij twee aanmeldingen gaat de cursus door. Locatie: De Pijp, Boterdiep 69-1 Groningen.

Let op: je kunt je altijd aanmelden voor de reservelijst. Staan daar genoeg mensen op, dan kijk ik of ik een extra cursus kan plannen. Ook ben ik een eendaagse cursus aan het maken, stuur me een berichtje als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Privécursus hypnobirthing+
Als je geen tijd (meer) hebt om de volledige groepscursus te volgen of om een andere reden graag privéles wilt, is een privécursus hypnobirthing+ een fijne optie. Er is daarbij ook meer ruimte voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Tarief: € 449 per stel (3 x 3 uur), incl. e-book, veel audiomateriaal en contact via mail/app/telefoon tot aan de bevalling. Ik geef de privécursus overdag op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zo nodig is overleg mogelijk over andere tijden. Locatie: De Pijp, Boterdiep 69-1 Groningen.

Privéles op maat
Ga je al bijna bevallen en wil je toch graag nog wat leren over ademen, houdingen en omgaan met pijn? Wil je hulp bij het opstellen van je geboorteplan? Losse lessen yoga of rebozo met alle aandacht voor jou? We stemmen samen het aantal uren af en hoe we die leuk en zinvol kunnen invullen. Tijden in overleg, in principe op dinsdag, donderdag en vrijdag overdag. Tarief: € 65 per uur (dat blijft uiteraard hetzelfde als je partner meedoet). Locatie: De Pijp, Boterdiep 69-1 Groningen.

Stuitconsult
Voor de grootste kans dat je baby draait kun je een stuitconsult het beste zo kort mogelijk na 33 weken zwangerschap afspreken. Afhankelijk van waar je woont kan dit ook bij je thuis en eventueel ‘s avonds. Tarief: € 90 voor een consult van anderhalf uur, incl. instructies en moxa om de behandeling zelf voort te zetten.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor zwangerschapsbegeleiding. Ik ben gediplomeerd zwangerschapsdocent, voltooide de training HypnoBirthing-The Mongan Method, ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben aangesloten bij de Beroepscoöperatie voor Childbirth Educators. Vraag je zorgverzekeraar welke voorwaarden er gelden voor vergoeding.

KvK-nummer 01182445
btw-nummer NL001422515B80