Groepscursus hypnobirthing+
De groep die start op 11 mei is vol. Daarna start er een groep op 29 juni en één op 3 augustus, vijf maandagen op rij van 19:30 tot 21:30 uur. Tarief: € 299 per stel, incl. e-book, audiomateriaal en wanneer nodig contact via mail/ app/telefoon tot aan de bevalling. Er doen maximaal vijf stellen mee en bij twee aanmeldingen gaat de cursus door. Let op: vanwege de coronamaatregelen worden de cursussen momenteel met korting online gegeven via Zoom.

Privécursus hypnobirthing+
Als je geen tijd (meer) hebt om de volledige groepscursus te volgen of om een andere reden graag privéles wilt, is een privécursus hypnobirthing+ een fijne optie. Er is daarbij ook meer ruimte voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Tarief: € 425 per stel (3 x 3 uur), incl. e-book, audiomateriaal en wanneer nodig contact via mail/app/telefoon tot aan de bevalling. Tijden en locatie: in overleg.

Privéles op maat
Wil je alleen de voor jou belangrijkste informatie en technieken leren ter voorbereiding op de bevalling? Hulp bij het opstellen van je geboorteplan? Losse lessen yoga of rebozo met alle aandacht voor jou? Als je in Groningen woont kom ik daarvoor graag bij je thuis en momenteel is via Zoom ook een optie. Tarief: € 65 per uur (alleen of met partner). Aantal uren, invulling en tijden in overleg.

Stuitconsult
Een stuitconsult kan in overleg bij je thuis of bij mij, aan de Kraneweg 99 in Groningen. Tarief: € 90 voor een consult van anderhalf uur, inclusief instructiemateriaal en vijf moxasticks om thuis de behandeling voort te zetten.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor zwangerschapsbegeleiding. Ik ben gediplomeerd zwangerschapsdocent, voltooide de training HypnoBirthing-The Mongan Method en sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vraag je zorgverzekeraar wat voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden er gelden.

KvK-nummer 01182445
Aangesloten bij de Beroepscoöperatie voor Childbirth Educators