Een complete bevallingscursus met hypnobirthing kun je ook privé bij mij volgen als dit beter bij jou en je partner past. Er is dan meer ruimte voor maatwerk. Dit doe ik ook geregeld in het Engels. 

Of misschien zijn losse privéconsulten op maat voor jou het fijnst. Bijvoorbeeld als je al een keer bent bevallen, of zwangerschapsyoga volgt en (samen met je partner) alleen wat aanvullende informatie en handvatten wilt.

Ook geef ik coaching bij angst voor de bevalling en help ik bij het verwerken van een negatieve bevallingservaring. Ik help je reflecteren, met duiding vanuit mijn kennis van verloskunde en de geboortezorg. Eventueel kunnen we dit aanvullen met EMDR of andere methoden die kunnen helpen je ervaring te verwerken. Als je opnieuw gaat bevallen, denk ik graag met je mee over hoe je dat dit keer kunt doen op een manier die voor jou het beste is. Dit levert ook input op voor je geboorteplan.

Vaak combineer ik een gesprek met praktische handvatten en/of een korte massage of ontspanningsoefening. We overleggen vooraf wat je nodig hebt en hoe we de uren kunnen invullen. Afstemmen kan meestal kort via de mail of even bellen (dit is uiteraard gratis). Speelt er een hele hoop, dan is een rustig intakegesprek als eerste consult het beste (dit is betaald). 

Klik hier voor de tarieven en om je aan te melden.